Sonos Sub Mini aanbieding

Op zoek naar de beste Sonos Sub Mini aanbieding? Op deze pagina worden alle lopende aanbiedingen op de compacte subwoofer van het bekende merk Sonos verzameld. Verder lees je meer over de kenmerken van het apparaat en wat andere mensen van het apparaat vinden. Tot slot vind je een overzicht van de voordeligste aanbieders van de populaire subwoofer.

Bekijk de beste Sonos Sub Mini aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
799,-
789,- Je bespaart: 10,00
Bekijk aanbieding

Sonos Sub Gen3 wit aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
799,-
789,-
Bekijk

Pak een Sonos Sub Mini aanbieding

Doordat apparatuur van Sonos voorzien is van de nieuwste technologieën, beschikt over unieke designs en erg lang mee gaat, is de apparatuur van het merk niet goedkoop.

Daarom is het erg prettig om een goede deal mee te pakken wanneer je de Sonos Sub Mini aanschaft. Door het meepakken van een goede actie kun je namelijk flink wat geld besparen.

Sonos Mini Sub

De Sonos Mini Sub is een compacte subwoofer. Het apparaat heeft een hoogte van 30.5 centimeter en een diameter van 23 centimeter. Het apparaat weegt ongeveer 6 kilogram en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren namelijk in het wit en in het zwart.

Voordelen van Sonos Mini Sub

De compacte subwoofer van Sonos heeft veel verschillende pluspunten. De belangrijkste pluspunten van het apparaat staan hieronder op een rij:

  • Mogelijkheid om het apparaat te koppelen aan apparaten zoals Ray, Beam, One SL of One (gen 1), One (gen 2), Play 1, Play 3, Play 5 (gen 2), Playbase en Five
  • Eenvoudig te bedienen met behulp van de Sonos app
  • Het apparaat beschikt over een 5 GHz WiFi verbinding in plaats van een Bluetooth verbinding.
  • Mogelijkheid om de optimale akoestiek in te stellen door middel van Trueplay

Sonos Sub Black Friday

Black Friday wordt ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van november. Op deze dag stunten de meeste winkels en webshops met veel korting. Het is daarom slim om de aankoop van nieuwe apparatuur uit te stellen tot de laatste vrijdag van november. Dan kun je namelijk veel geld besparen.

Sonos Sub Gen 3 vs Sonos Sub Mini

De Sonos Sub Gen 3 verschilt op meerdere punten van de Sonos Sub Mini. De Sub Gen 3 heeft ten eerste namelijk een vierkant design in plaats van een rond design. Ten tweede is de Sub Gen 3 een stuk duurder dan de mini variant. Tot slot is de Sub Gen 3 een stuk groter qua afmeting en zwaarder in gewicht.

Wat is een subwoofer?

De Sonos Sub Mini is een subwoofer. Een subwoofer geeft de lage frequenties weer. Het apparaat kan gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een televisie om het geluid te versterken. Het verschil tussen een subwoofer en een woofer is dat een subwoofer nog lagere frequenties kan weergeven in vergelijking met een normale woofer.

Voordelige Sonos aanbieders

Of je nu op zoek bent naar een Sub, Beam, Arc, Roam, Boost, Amp of Move, de apparatuur van het merk Sonos wordt aangeboden door verschillende webshops. Denk bijvoorbeeld aan webshops zoals Amazon, Coolblue, Mediamarkt, BCC, Bol.com en Expert.

Bij al deze webshops is het zeer regelmatig mogelijk om goedkoop te winkelen. Bovenstaande webshops stunten namelijk vaak met goede acties.

Hoe besparen op audio apparatuur? 5 tips

Of je nu op zoek bent naar nieuwe speakers, een soundbar, een subwoofer of een playbar het is natuurlijk altijd mooi meegenomen wanneer je niet het volledige aankoopbedrag hoeft te betalen. Hieronder staan daarom 5 handige tips die er voor zorgen dat je nooit meer te veel betaald:

  • Ga voor een set waardoor je op voordelige wijze meerdere apparaten tegelijkertijd kunt aanschaffen
  • Bestel op Black Friday zodat je een goede deal mee kunt pakken
  • Hou deze pagina in de gaten voor een recent overzicht van alle lopende aanbiedingen
  • Hou de sociale media kanalen van webshops in de gaten om nieuwe acties niet te missen
  • Schrijf jezelf in voor de online nieuwsbrief van webshops om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe aanbiedingen

Hoe een Sonos Sub Mini aansluiten?

Het aansluiten van een Sub Mini subwoofer is erg eenvoudig. Allereerst sluit je het apparaat aan op de netstroom met behulp van de meegeleverde stroomkabel. Nadat het apparaat is aangesloten op de netstroom open je de Sonos app. Vervolgens leidt de app je door alle noodzakelijke stappen heen om het apparaat klaar te maken voor gebruik.

Hoe een Sonos Sub Mini resetten?

Het is mogelijk om apparaten van Sonos te resetten naar de fabrieksinstellingen. Door het resetten wordt alle opgeslagen informatie op het apparaat verwijderd. Om de subwoofer te resetten haal je allereerst de stroomkabel uit het stopcontact.

Vervolgens hou je de knop achterop het apparaat ingedrukt terwijl je de stroomkabel weer in het stopcontact doet. Hou de knop ingedrukt totdat er een oranje lampje gaat knipperen. Wacht vervolgens tot het groene lampje knippert. Dit groene lampje geeft namelijk aan dat de reset voltooid is.

Sonos Sub Mini review

Veel mensen hebben een goede ervaring met de compacte subwoofer van Sonos. Vooral tevreden zijn de meeste mensen met de eenvoudige installatie en bediening van het apparaat. Het is daarom mogelijk om het apparaat binnen enkele minuten gebruiksklaar te maken.

Ook het design van het apparaat spreekt veel mensen aan. Doordat het apparaat namelijk erg compact is, neemt het apparaat weinig ruimte in de kamer in beslag. Tot slot geven veel mensen aan dat de prijs-kwaliteitverhouding van het apparaat in orde is. Dit betekent dat veel mensen erg tevreden zijn met het geluid dat het apparaat weergeeft.

Conclusie Sonos Sub Mini

De compacte subwoofer van Sonos is goed ontvangen door fans van het merk. Het apparaat zorgt er voor dat lage tonen weergegeven worden. Een groot pluspunt is dat het apparaat gekoppeld kan worden aan veel andere apparaten van het merk.

Wanneer je van plan bent om een nieuwe subwoofer te bestellen, is het aan te raden om op deze pagina te kijken voordat je een bestelling plaatst. Hier worden namelijk alle lopende Sonos Sub Mini aanbiedingen van dit moment verzameld waardoor je op voordelige wijze kunt bestellen.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos Sub Mini aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos Sub Mini aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos Sub Mini aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos Sub Mini aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos Sub Mini korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Sub Mini aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.