Speedcomfort aanbieding

Op zoek naar een goede Speedcomfort aanbieding? Op deze pagina staan de beste aanbiedingen op de sets en accessoires van het merk Speedcomfort op een rij. Verder lees je meer over hoe de radiatorventilatoren van het merk geïnstalleerd moeten worden en wat de voordelen van de apparaten zijn. Tot slot worden enkele veelgestelde vragen beantwoord. 

Bekijk de beste Speedcomfort aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
9,45
8,50 Je bespaart: 0,95
Bekijk aanbieding

SpeedComfort 8717950000000, 60 cm, wit aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
9,45
8,50
Bekijk
bol logo aanbieding
49,95
44,99 Je bespaart: 4,96
Bekijk aanbieding

SpeedComfort Radiator Ventilator Uitbreidingsset – Geschikt voor Trio, Duo en Mono sets – Universeel – Standaard, smalle en enkelplaats radiatoren aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
49,95
44,99
Bekijk
bol logo aanbieding
69,99
60,- Je bespaart: 9,99
Bekijk aanbieding

SpeedComfort Radiator Ventilator Duo set – Universeel – Geschikt voor standaard, smalle en enkelplaats radiatoren en convectoren – Magnetisch aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
69,99
60,-
Bekijk
bol logo aanbieding
97,50
83,28 Je bespaart: 14,22
Bekijk aanbieding

SpeedComfort Radiator Ventilator Trio set – Universeel – Geschikt voor standaard, smalle en enkelplaats radiatoren en convectoren – Magnetisch aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
97,50
83,28
Bekijk

Aanbieding Speedcomfort

Met een radiatorventilator van Speedcomfort is het mogelijk om de warmte van een radiator of convector effectiever door de ruimte te laten verspreiden. De radiatorventilatoren van Speedcomfort worden aangeboden in verschillende sets namelijk in een mono set, duo set, trio set en een uitbreidingsset.

Welke set je ook kiest, het is natuurlijk altijd prettig als het mogelijk is om geld te besparen door een goede actie mee te pakken. Op deze pagina vind je een overzicht van de beste aanbiedingen van dit moment zodat je nooit te veel betaald.

Speedcomfort mono set

De Speedcomfort mono set is geschikt voor convectoren en radiatoren van 50 centimeter tot 70 centimeter. De set bevat een radiatorventilator, adapter, koppelkabel en externe thermostaatschakelaar. De ventilator is zeer eenvoudig te installeren en zorgt er voor dat de warmte van een convector of radiator effectief door de gehele ruimte wordt verspreid.

Speedcomfort duo aanbieding

De Speedcomfort duo set bevat twee radiatorventilatoren en enkele accessoires. De duo set is het meest geschikt voor radiatoren van 75 centimeter tot 120 centimeter. Prettig is dat de set eenvoudig te versterken is met behulp van Tonzon radiatorfolie. Radiatorfolie van Tonzon voorkomt het verdwijnen van warmte door de buitenmuren.

Speedcomfort trio set aanbieding

De trio set van Speedcomfort wordt het meest verkocht. Een trio set bevat maar liefst drie radiatorventilatoren waardoor je convectoren en radiatoren vanaf 120 centimeter kunt ventileren. Veel reviews over de trio set van Speedcomfort zijn erg positief. Veel mensen schrijven in hun review tevreden te zijn met de makkelijke aansluiting en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Speedcomfort uitbreidingsset

Naast de normale sets biedt het merk Speedcomfort ook een uitbreidingsset aan. Een uitbreidingsset bestaat uit een extra ventilator zonder voeding, maar met een koppelkabel. Veel mensen gebruiken deze set om hun trio set uit te breiden zodat lange convectoren en ventilatoren volledig geventileerd kunnen worden.

Speedcomfort accessoires

Naast de ventilatoren zelf biedt het merk Speedcomfort ook enkele handige accessoires aan. Ten eerste zijn er twee verschillende koppelkabels verkrijgbaar waarmee je de ventilatoren op twee verschillende convectoren of radiatoren aan elkaar kunt koppelen.

De korte koppelkabel heeft een lengte van 60 centimeter en de lange koppelkabel heeft een lengte van 120 centimeter. Naast koppelkabels biedt het merk ook een thermostaatschakelaar en adapter aan.

Hoe moet je een Speedcomfort radiatorventilator aansluiten?

Het aansluiten van een Speedcomfort radiatorventilator is erg eenvoudig door de volgende stappen te volgen. De precieze stappen per type convector en radiator staan beschreven in de meegeleverde handleiding.

 • Schakel de stroom van de convector of radiator uit
 • Wacht tot de convector of radiator volledig is afgekoeld
 • Verwijder de kap van de convector of radiator
 • Sluit de ventilator aan op het aansluitpunt van de convector of radiator
 • Plaats de kap van de convector of radiator terug
 • Schakel de stroom van de convector of radiator in
 • Check of de ventilator naar behoren werkt

Is Speedcomfort radiatorventilator universeel?

De radiatorventilatoren van Speedcomfort passen op vrijwel alle standaard warmwater convectoren en radiatoren. De ventilatoren zijn vaak minder geschikt voor elektrische radiatoren en cv-ketels. Voordat je een nieuwe ventilator aanschaft, is het verstandig om goed uit te zoeken of het apparaat geschikt is voor jouw convector of radiator. Hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Wat zijn de voordelen van een Speedcomfort?

 • Thermostaat 1 of 2 graden lager zetten zonder in te leveren op warmte
 • Makkelijke installatie door middel van magneten
 • Verbruikt weinig stroom
 • Keuze uit verschillende sets
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Bespaar op gasverbruik
 • Erg stil in gebruik

Waar is Speedcomfort te koop?

Het kopen van Speedcomfort radiatorventilatoren en accessoires kun je natuurlijk doen bij de officiële webshop van het merk. Daarnaast kun je de producten ook aanschaffen bij verschillende externe retailers zoals Gamma, Praxis en Bol.com. Er zijn bij deze aanbieders regelmatig mooie acties te vinden waar je gebruik van kunt maken.

Hoe een Speedcomfort radiator ventilator aanbieding meepakken? 4 tips

Hoewel de prijs-kwaliteitverhouding van Speedcomfort radiatorventilatoren al erg scherp is, is het uiteraard fijn als je geld kunt besparen op je aankoop. Maak daarom gebruik van de volgende 4 tips zodat je nooit te veel betaald:

 1. Hou deze pagina nauwlettend in de gaten voor een overzicht van de beste deals
 2. Kies een trio set aangezien je dan het minst betaald per ventilator
 3. Vergelijk de prijzen bij verschillende aanbieders
 4. Bestel op Black Friday aangezien er dan veel korting wordt gegeven op elektronica

Hoe besparen op gasrekening?

Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt ondernemen om te besparen op je gasrekening. Ten eerste is het belangrijk om er voor te zorgen dat je je huis goed geïsoleerd. Door je huis goed te isoleren zorg je er voor dat warmte niet onnodig verloren gaat. Ten tweede is het aan te raden om je verwarming lager te zetten.

Met behulp van Speedcomfort radiatorventilatoren kun je je verwarming lager zetten zonder dat het minder koud wordt in huis. Ten derde is het mogelijk om minder gas te verbruiken door het investeren in natuurlijke warmtebronnen zoals warmtepompen of zonnepanelen. Tot slot is het verstandig om een slimme thermostaat aan te schaffen. Hierdoor krijg je namelijk meer inzicht in je gasverbruik.

Conclusie

Omdat gas tegenwoordig erg duur is, zoeken veel mensen naar oplossingen om hun gasrekening te verlagen. Gelukkig zijn er verschillende dingen die je zelf kunt doen zoals het gebruiken van een radiatorventilator. Hiermee zorg je er namelijk voor dat je de thermostaat 1 of 2 graden lager kunt zetten zonder dat je inlevert op warmte.

Goedkoop een nieuwe radiatorventilator bestellen doe je door een goede korting mee te pakken. Check daarom voordat je bestelt deze pagina omdat hier de beste Speedcomfort aanbiedingen van dit moment verzameld worden.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Speedcomfort aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Speedcomfort aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Speedcomfort aanbiedingen bij onder andere Amazon Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Speedcomfort aanbieding?

Door gebruik te maken van een Speedcomfort aanbieding kun flink besparen op je favoriete radiator ventilator. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Speedcomfort korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Speedcomfort aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.