Veel gestelde vragen
Omdat onze redactie vaak dezelfde vragen wordt gesteld, leek het ons handig om een overzicht te maken met de veel gestelde vragen. Hieronder vind je vragen die al vaak aan ons zijn gesteld.
Wie zijn we?

Wij zijn een team die elke dag het hele internet afstruinen om zo de beste aanbiedingen en acties voor jou op een rijtje te zetten! Van goedkope koffie, luiers, gereedschap, speelgoed en wasmiddel, alles komt voor je aan bod. We selecteren de beste aanbiedingen, zodat jij goedkoper online kunt winkelen. Daarbij werken we uitsluitend met betrouwbare partners, zodat je zeker weet dat je altijd de beste aanbieding te pakken hebt.

Wat maakt Consumenten-aanbieding.nl uniek?
  • Alle aanbiedingen zijn ingedeeld in categorieën, zoals beeld & geluid, baby & kind en dier & tuin, zo kunt je snel vinden waar je naar zoekt.
  • Dagelijkse updates: elke dag worden er nieuwe aanbiedingen toegevoegd en worden oude aanbiedingen verwijderd. Zo kunnen we garanderen dat je op Consumenten-aanbieding.nl altijd het beste aanbod van actuele aanbiedingen vindt.
  • Waardevolle content: naast het bijhouden van aanbiedingen houdt onze redactie zich ook bezig met het schrijven van artikelen over besparen en tips. Zo kun je op Consumenten-aanbieding.nl blog tientallen handige artikelen vinden om te besparen op je uitgaven.
Hoe vind ik een aanbieding?

Je kunt op verschillende manieren zoeken naar een leuke aanbieding. Je kunt in de zoekbalk zoeken naar het product wat je zoekt of je kunt bladeren door de verschillende categorieën en zo ontdekken welke winkel de beste aanbieding biedt op een product wat jij wilt kopen.

Hoe verdient Consumenten-aanbieding.nl geld?

Met alle winkels op onze website werken we samen op basis van het performance based marketing model. Dit houdt in dat we een klein bedrag ontvangen wanneer jij van een aanbieding van deze winkels gebruik maakt. Om jou een zo goed mogelijke gebruikers ervaring te bieden hebben we diverse grote merken opgenomen op onze website.

Kan ik Consumenten-aanbieding.nl gratis gebruiken?

Jazeker! Alles op Consumenten-aanbieding.nl is gratis en voor iedereen toegankelijk, en dat blijft ook zeker zo! Het is daarom ook niet nodig om een account aan te maken of je e-mail adres op te geven, je hebt dus altijd kosteloos toegang tot alles op de website.

Heeft Consumenten-aanbieding.nl een app?

Er is geen app beschikbaar om te downloaden, maar dat ik ook niet nodig. Wanneer je Consumenten-aanbieding.nl bezoekt op je tablet of smartphone dan krijg je een aangepaste versie te zien. Deze versie is geoptimaliseerd voor apparaten met een kleiner beeldscherm en heeft dezelfde functies als een desktop versie.

Kan ik contact opnemen met Consumenten-aanbieding.nl over mijn aankopen?

Nee. Wij verkopen zelf geen producten. Alle aanbiedingen die je op Consumenten-aanbieding.nl vindt zijn van de winkels waarmee wij samenwerken. Als je een probleem hebt met een product die je hebt aangeschaft dan raden we je aan om met de betreffende winkel contact op te nemen.

Heeft Consumenten-aanbieding.nl een nieuwsbrief?

Ja. Regelmatig sturen we een nieuwbrief met de beste aanbiedingen van dat moment. Je kunt je voor de nieuwsbrief gratis inschrijven.

Hoe kan ik me uitschrijven van de nieuwsbrief?

Onderaan elke e-mail die door ons wordt verstuurd staat een link om je af te melden. Door hier op te klikken word je meteen uit ons bestand verwijderd, waardoor je geen nieuwe nieuwsbrieven meer zult ontvangen.