Venus scheermesjes aanbieding

Op zoek naar een goede Venus scheermesjes aanbieding? Het merk Venus heeft veel verschillende soorten mesjes in het assortiment. Op deze pagina worden de beste aanbiedingen van dit moment bij verschillende webshops op een rij gezet. Daarnaast vind je hieronder veel informatie over de verschillende modellen zodat je makkelijker een keuze kan maken.

Bekijk de beste Venus scheermesjes aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
19,49
11,59 Je bespaart: 7,90
Bekijk aanbieding

Gillette Venus Scheersysteem – Voor Huid En Schaamhaar Voor Vrouwen – 2 Mesjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
19,49
11,59
Bekijk
19,99
16,19
Bekijk
Vergelijk 2 winkels
deonlinedrogist logo aanbieding
19,99
16,19 Je bespaart: 3,80
Bekijk aanbieding

Gillette Venus Scheersysteem – Voor Huid En Schaamhaar Voor Vrouwen – 2 Mesjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
19,49
11,59
Bekijk
19,99
16,19
Bekijk
Vergelijk 2 winkels
bol logo aanbieding
25,99
19,20 Je bespaart: 6,79
Bekijk aanbieding

Gillette Venus Smooth Scheermesjes Voor Vrouwen – 8 Navulmesjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
23,99
17,99
Bekijk
25,99
19,20
Bekijk
Vergelijk 2 winkels
deonlinedrogist logo aanbieding
23,99
17,99 Je bespaart: 6,00
Bekijk aanbieding

Gillette Venus Smooth Scheermesjes Voor Vrouwen – 8 Navulmesjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
23,99
17,99
Bekijk
25,99
19,20
Bekijk
Vergelijk 2 winkels
bol logo aanbieding
37,99
25,19 Je bespaart: 12,80
Bekijk aanbieding

Gillette Venus Comfortglide Breeze Scheermesjes Voor Vrouwen – 8 Navulmesjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
37,99
25,19
Bekijk

Pak een Venus scheermesjes aanbieding

De ontharingsproducten van Venus worden te koop aangeboden door veel verschillende webshops. Doordat je geregeld een nieuw scheermesje nodig hebt, is het zeker de moeite waard om deze te kopen wanneer er een goede actie loopt.

Je bent daardoor een goedkoop uit wat erg voordelig is voor de portemonnee. Ook voordelig kan het zijn om een set te bestellen. Een set kan bestaan uit een scheermes inclusief navulling en houder.

Venus navulmesjes aanbieding

Op bijna ieder scheermesje van Venus past een navulmesje van het merk. Er zijn 2 uitzonderingen hierop namelijk de Simply Venus en de modellen speciaal ontworpen voor de schaamstreek. De navulmesjes worden door veel verschillende webshops aangeboden.

De meeste webshops die scheermesjes van het merk aanbieden, hebben ook bijpassende navulling in het assortiment. De navulling is vaak verkrijgbaar in voordelige sets en geregeld is het mogelijk om een goede actie mee te pakken. De beste aanbiedingen voor de Venus navulmesjes staan hieronder op een rij.

Gillette Venus scheermesjes

De Gillette Venus ontharingsproducten zijn speciaal ontworpen voor de vrouw. Ieder lichaam is anders dus het is fijn dat er veel verschillende modellen ontwikkeld zijn zodat er altijd een model is die goed bij jou past. Gillette heeft naast een lijn voor vrouwen ook een lijn speciaal voor mannen.

De scheerproducten voor vrouwen zijn speciaal ontwikkeld voor de vormingen van het vrouwelijk lichaam. De scheerproducten voor mannen zijn speciaal ontwikkeld voor het mannelijk lichaam.

Scheermesjes Venus Comfortglide

De Venus Comfortglide is ideaal als je voor langere tijd zachte en gladde benen wilt hebben. Dit komt doordat het model uitgerust is met drie geïntegreerde mesjes. Om het scheren makkelijk en aangenaam te maken is de Comfortglide speciaal uitgerust met gelkussentjes waar body butter in zit.

Dit zorgt er voor dat het scheermesje soepel over je lichaam glijdt en direct een heerlijk ruikend briesje achterlaat. De Comfortglide heeft een flexibele scheerkop waardoor je overal makkelijk bij kan.

Wat zijn de voordelen van Comfortglide?

De Comfortglide scheermesjes van Venus zijn erg populair bij veel vrouwen. Om te kijken of dit model goed bij je past, staan hieronder de voordelen op een rij:

 • Makkelijk en soepel in gebruik
 • Uitgerust met gelkussentje wat kans op snijwonden en huidirritatie verminderd
 • Glad resultaat
 • Ligt lekker in de hand

Scheermesjes Venus Smooth

De Venus Smooth is zo gemaakt dat je makkelijk, snel en veilig je haartjes weg kunt scheren. Als je het scheermesje twee keer per week gebruikt, gaat het ontharingsproduct ongeveer een maand lang mee. Handig is de blauwe indicatiestrip die op het handvat zit. Zodra de blauwe kleur veel lichter wordt, is het mesje toe aan vervanging.

Wat zijn de pluspunten van Smooth?

De pluspunten van het model Smooth staan hieronder op een rij zodat je kunt zien wat de pluspunten zijn:

 • Zacht en glad resultaat
 • Veilig in gebruik
 • Handvat voorzien van gel wat zorgt voor een comfortabele en zachte grip
 • Indicatiestrip geeft aan wanneer het tijd is voor vervanging

Het verschil scheermes dames en heren

Het grootste verschil tussen dames en heren scheermesjes is de positie van de mesjes. De meeste mannen scheren dicht bij de spiegel terwijl de meeste vrouwen verder van zich af scheren. Daarom is de hoek waarin de mesjes staan anders. Ook hebben de modellen voor vrouwen een flexibele scheerkop wat erg prettig is omdat het vrouwelijk lichaam rondingen heeft.

Venus scheermesje welke?

Omdat er veel verschillende Venus ontharingsproducten op de markt zijn is de keuze welke Venus scheermesjes je koopt best moeilijk. Daarom staan hieronder een aantal punten wat de keuze misschien wat makkelijker maakt:

 • Welk lichaamsdeel ga je scheren? Er zijn verschillende modellen zoals speciale modellen voor je benen of bikinilijn
 • Wil je duurzaam scheren? Scheersysteem met navulmogelijkheden kunnen hergebruikt worden
 • Heb je een gevoelige huid? Sommige mesjes hebben een ingebouwde gelkussentjes wat huidirritatie kan veroorzaken wanneer je niet tegen zeep en parfum kan
 • Hoe glad wil je scheren? Scheersystemen met 1 mesje scheren minder glad dan modellen met 3,4 of 5 mesjes

Hoe lang gaan Venus scheermesjes mee?

Een Venus scheermesje gaat ongeveer een maand mee wanneer je ongeveer twee keer per week scheert. Erg makkelijk is dat sommige type modellen een blauwe indicatiestrip hebben. Wanneer de kleur licht wordt, is het mesje toe aan vervanging.

Er zijn verschillende dingen die je kan doen om er voor te zorgen dat het ontharingsproduct langer mee gaat. Het allerbelangrijkste is dat je na gebruik het scheermesje goed schoonmaakt en droog maakt. Ook kan het helpen om het te scheren lichaamsdeel eerst goed te verzorgen zodat het scheren soepeler gaat en er daardoor minder snel beschadiging optreedt.

Aanbieders van Venus

Het merk Venus is erg bekend in Nederland en veel producten van het merk zijn bestempeld als best getest. Veel vrouwen omarmen het merk en gebruiken daarom graag de mesjes. De producten van het merk worden door verschillende webshops aangeboden.

Een aantal bekende webshops waar je terecht kan voor de producten van het merk zijn Amazon, Bol.com en Blokker. Het online bestellen van verzorgingsproducten is erg voordelig. Online is er namelijk een groter aanbod en zijn er meer aanbiedingen die je kan meepakken.

Over het merk

De producten van het merk Venus zijn al jaren op de markt. Het merk is altijd bezig met vernieuwing en verbetering zodat je altijd gebruik kan maken van de meest moderne scheersystemen. Naast scheermesjes heeft het merk ook scheergel in het assortiment. Daarnaast zijn er zowel verzorgingsproducten voor vrouwen als voor mannen.

Conclusie

Het is zeker de moeite waard om een Venus scheermesje aan te schaffen. Ze zijn prettig in gebruik en het resultaat is super glad. Het kopen van scheer- en navulmesjes doe je uiteraard het voordeligste wanneer je een goede actie kan meepakken. De beste Venus scheermesjes aanbieding vind je terug op deze pagina.

Is er momenteel een actuele Venus scheermesjes aanbieding?

Momenteel zijn er diverse scheermesjes aanbiedingen bij onder andere Amazon, bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een scheermesje aanbieding?

Door gebruik te maken van een scheermesjs aanbieding kun flink besparen op je favoriete wasmiddel. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste scheermesjes korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele scheermesje aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.