Whey Protein aanbieding

Op zoek naar een goede Whey proteine aanbieding? Op deze pagina staan de scherpste aanbiedingen op whey proteïne op een rij. Verder lees je meer over de werkzaamheid van het supplement zodat je er achter kunt komen of het supplement geschikt is voor jou.

Ook worden er enkele veelgestelde vragen beantwoord zoals wat dit type eiwit precies doet en wat de voordelen van het eiwit zijn. tot slot staan er een aantal aanbieders op een rij waar je goedkoop wei protein kunt bestellen.

Bekijk direct alle Whey protein aanbiedingen bij onderstaande aanbieders:

De beste aanbiedingen bij Body & Fit
De beste aanbiedingen bij Body en Gym Shop
De beste aanbiedingen bij Bol.com

Aanbieding Whey Protein

Als je gebruik maakt van whey proteïne is het slim om nieuwe verpakkingen altijd met korting te kopen. Hierdoor kun je namelijk veel geld besparen dat je weer aan andere dingen kunt besteden. Het vinden van de beste actie kan best lastig zijn doordat iedere webshop andere prijzen en kortingen hanteert. Check daarom deze pagina voor een actueel overzicht van de beste deals.

Wat is Whey eiwit?

Whey eiwit is een bepaald soort eiwit dat is verkregen uit melk. Het eiwit bevat alle essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf kan produceren, maar wel dagelijks nodig heeft. Aminozuren zorgen er namelijk voor dat je lichaam goed kan functioneren. Daarnaast zorgen aminozuren er voor dat weefsels kunnen groeien en herstellen.

Waarom Whey Proteïne gebruiken?

Whey proteïne wordt meestal als supplement gebruikt. Vooral bodybuilders en atleten gebruiken het supplement. Proteïne helpt sporters met hun spierherstel en spieropbouw.

Doordat wei eiwit een hoge biologische waarde heeft, kan het lichaam het eiwit goed opnemen en gebruiken. Andere redenen om wei eiwit te gebruiken zijn het verhogen van de eiwitinname, het verliezen van gewicht en het ondersteunen van het immuunsysteem.

Welke soorten Whey Protein zijn er?

De drie bekendste vormen van whey protein zijn hydrolysaat, isolaat en concentraat. Hydrolysaat is voor verteerd waardoor het lichaam het supplement beter kan opnemen. Vooral voor mensen die snel problemen ervaren met hun spijsvertering kunnen het beste voor dit type supplement gaan.

Hydrolysaat is de duurste variant van de drie verschillende soorten wei eiwit. Isolaat bevat het meeste eiwit per 100 gram en is daardoor erg verfijnd. Tijdens het productieproces wordt zo veel mogelijk vet en lactose verwijdert waardoor whey isolaat weinig koolhydraten en calorieën bevat. Concentraat wordt het vaakst gebruikt en bevat tot ongeveer 80 procent eiwit per 100 gram. Concentraat is de goedkoopste variant van de drie verschillende soorten wei eiwit.

Wat zijn de voordelen van Whey proteïne?

 • Door de hoge biologische waarde wordt het goed geabsorbeerd door het lichaam
 • Snelle opname
 • Eenvoudig om te mengen met diverse dranken en voedingsmiddelen
 • Bevat alle negen aminozuren die essentieel zijn voor het goed functioneren van het lichaam
 • Biedt ondersteuning tijdens het afvallen

Wat doet Whey protein?

Whey protein vervult verschillende rollen binnen het lichaam:

 • Ten eerste ondersteunt en herstelt het supplement weefsels zoals haar, huid en spieren
 • Ten tweede transporteren eiwitten verschillende moleculen zoals hormonen, zuurstof en vitamines door het gehele lichaam
 • Ten derde speelt het supplement een essentiële rol bij de productie van hormonen en enzymen
 • Ten vierde zorgt het supplement voor een goede vochtbalans
 • Ten vijfde spelen eiwitten een rol bij de productie van immuun cellen en antilichamen
 • Ten zesde wordt eiwit door het lichaam gebruikt als energiebron

Whey proteïne innemen voor of na het sporten?

Het is aan te raden om wei proteïne in te nemen na het sporten. Hierdoor kan het supplement namelijk snel door het lichaam opgenomen worden en bijdragen aan het herstellen en opbouwen van spieren. Als je het supplement gebruikt ter ondersteuning van je gewichtsverlies of een dieet kan het beter zijn om de eiwitten voor het trainen te consumeren zodat je een voller gevoel hebt.

Wat zijn de risico’s van het gebruiken van whey proteïne?

Over het algemeen is een wei eiwit supplement zeer veilig om te gebruiken. Toch is het supplement niet voor iedereen geschikt. Het supplement bevat namelijk lactose en koemelk waardoor mensen met lactose-intolerantie of koemelk allergie op moeten letten. Verder is het belangrijk om de aanbevolen dosis te hanteren omdat een overdosis kan leiden tot nierproblemen.

Als je medicijnen slikt, is het altijd verstandig om met een arts te overleggen of het supplement in combinatie met het medicijn gebruikt mag worden. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat het supplement niet gebruikt kan worden ter vervanging van gevarieerde en gezonde voeding.

Whey Protein shake

Veel mensen mengen protein poeder met water of melk om er een shake van te maken. Een whey shake wordt meestal gebruikt door sporters en mensen die aan het afvallen zijn. Shakes kunnen ook gebruikt worden als vervanger voor bijvoorbeeld het ontbijt of de lunch.

Optimum Nutrition’s Gold Standard 100% Whey

De gold standard 100% zuivere whey protein powder is erg populair onder sporters en mensen die bezig zijn met afvallen. Het pure whey supplement bevat meer eiwit dan veel andere proteïnepoeders en is daardoor erg gewild.

Het supplement is verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken zoals aardbei, chocolade en vanille. De proteïne met een smaak is geschikt voor zowel mannen en vrouwen en draagt bij aan het opbouwen en herstellen van de spieren.

Hoe een eiwitshake aanbieding meepakken? Top 5 beste tips

Protein powder om een eiwitshake mee te maken, is regelmatig met een leuke korting te bestellen. Hieronder staan 5 nuttige tips op een rij waardoor je flink wat geld kunt besparen:

 1. Bestel een grootverpakking
 2. Kijk op deze pagina voor een handig overzicht van alle actuele aanbiedingen
 3. Maak gebruik van een 1+1 gratis of 2e halve prijs actie
 4. Check de sale/outlet pagina van webshops om een koopje te scoren
 5. Bestel op Black Friday

Waar een eiwitshake kopen?

Het kopen van eiwitshakes kun je doen bij verschillende online retailers. Enkele bekende retailers waar je terecht kunt zijn Bol.com, Body Supplies, Deonlinedrogist, Body&Fit, XXL Nutrition, Body Mass Nutrition en Body en Gym shop. Veel mensen laten een positieve review achter over bovenstaande webshops. Alle webshops hebben namelijk een groot assortiment op het gebied van fitness en bodybuilding.

Conclusie

Veel sporters en mensen die aan het afvallen zijn, maken gebruik van een whey eiwit supplement. De prijs van een wei eiwit supplement kan per type verschillend zijn, maar het is natuurlijk altijd fijn om geld te kunnen besparen. Daarom worden op deze pagina alle lopende whey protein aanbiedingen verzameld zodat je altijd op de hoogte bent van de scherpste aanbieder.

Dit zijn enkele hardlopers:

Zoek je iets anders in de categorie Sport?

Ontvang als eerste nieuwe Whey Proteine aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Whey protein aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Whey protein aanbiedingen bij onder andere Body & Fit, Body Supplies en Bol.com. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Whey protein aanbieding?

Door gebruik te maken van een Whey protein aanbieding kun flink besparen op je favoriete proteine. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Whey protein korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Whey protein aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.